Kategoriat
Uncategorized

Referenssien tarina

Kesä 2022

Pientalot kaupungissa.

T&K-työ Pientaloteollisuus ry:lle kaupunkirakentamisen monipuolistamisen kysyntään.

Wappu 2022

ANA

Qissan ensimmäiset projektiappit livenä!

Talvi 2022

Re:Urbia

Teemu liittyy Helsingin Yliopiston ja Aalto-yliopiston Re:Urbia -tutkimukseen, johon Qissa tarjoaa data-analytiikan teknologiaa.

Syksy 2021

Naked Density Project

Teemu aloittaa Aalto-yliopistossa väitöskirjatutkimuksen maankäytön tehokkuudesta data-analytiikan menetelmiä hyödyntäen. R&D-projekteissa kytenyt Qissa aktivoituu suunnittelun kentällä uusilla teknologioilla.

Kesä 2021

WSP 🙏🏻

Teemun antoisa 9 vuoden konsulttiaikakausi kaupunkisuunnittelun johto- ja pääsuunnittelutehtävissä WSP:llä vaihtuu neuvoa antavaan alikonsulttirooliin.

Wappu 2019

Opettajaksi

Teemu aloittaa sivutoimisen opettamisen Helsingin Yliopiston ja Aalto-yliopiston yhteisessä USP-koulutusohjelmassa. Ajatus Qissasta alkaa härmistymään.

2012 – 2021

Konsultoinnin aika

Tarjouksia, työohjelmia, arkkitehtiuuria ja liikennesuunnitelmia, strategioita, johtoryhmiä, seminaariesityksiä, palkintoja, työmatkoja, henkilöstöhuolia ja iloja, sekä mielenkiintoisia projekteja ympäri Suomea, Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Datan käytön kankeus vain vaivaa edelleen mieltä.

Wappu 2012

Virkamiesaika päättyy

Teemun 8 vuoden virkamiesaika Helsingin kaavoituksessa vaihtuu businessmaailmaan. Ajatus Qissasta ei ole vielä löytänyt ulos alitajunnasta, mutta haave data-analytiikan helpommasta hyödyntämisestä kaupunki- ja kiinteistökehittämisessä vaivaa kovasti mieltä.